Tietoa Brother Christmasista

img_6858-1

Kiitos kuvista tällä sivustolla! Henri Juvonen www.henrijuvonen.com

Brother Christmas on perheellinen ja yrittäjätaustainen isä Uudeltamaalta. Työkokemusta on kertynyt rahoitusalalta sekä yrittäjänä kaupan alalta ja hyvinvoinnin puolelta hierontayrittäjänä. Lisäksi kokemusta on kertynyt urheilun puolelta, maajoukkoetasolta asti. Brother Christmas seurasi pitkään maailman menoa kotisohvalta, kunnes totesi, että myös tavallisen ihmisen täytyy voida tehdä jotain. Toiminta alkoi joulukuussa 2015, mutta jo ensimmäisen vuoden aikana tekemisen vauhti on kasvanut hurjasti.

Kaikkea toimintaa on ohjannut sama perusajatus: pienellä panoksella suuri hyöty sekä suora kanava autettaviin. Brother Christmas haluaa olla matalan kynnyksen tuki ihmisille, joille elämä on tuonut jo riittävästi haasteita muutenkin.  Tänä päivänä myös yritykset haluavat tehdä hyvää ja sen on huomannut myös Brother Christmas. Siksi myös yrityksille on luotu helppo kanava auttaa ja olla tukena lähimmäisilleen.

Koska tarvetta tällaiselle matalan kynnyksen avulle on enemmän kuin ehdimme auttamaan, on hyvin suunniteltu jo puoliksi tehty. Brother Christmas haluaa auttaa, mutta sitä varmempaa avun saanti on, mitä paremmin apu voidaan Brother Christmakselle yksilöidä. Kun kyselyitä tulee niin paljon, Brother Christmas ei valitettavasti ehdi auttaa pyyntöjä, jossa pyydetään ”keksimään jotain kivaa”.

Brother Christmas on ollut runsaasti esillä mediassa, mm. Ylen Efter Nio ohjelmassa, Ylen Arto Nybergin jututettavana, Puoli Seitsemän ohjelman vieraana sekä kertomassa omasta hyväntekeväisyydestä Yle Puheella, Radio Helsingissä, Metro FM llä, Radio Rockissa sekä Radio Vegalla.
Brother Christmas on esiintynyt myös lukuisissa lehtihaastatteluissa niin printissä kuin verkossakin mm. Ilta Lehdessä, Ilta Sanomissa, Pirkassa, Seiskassa, MTV:llä sekä useissa maakuntien julkaisuissa.

 Brother Christmasin olet voinut nähdä myös erilaisissa juontotehtävissä. Hänet olet voinut nähdä mm. Aleksin joulukadun avajaisissa, go 90’s festareilla, Imatran ajojen pitstop partyissa sekä Pioneeri festivaaleilla.