Yksityishenkilöille


Brother Christmas saa päivittäin yhteydenottoja perheiltä, jolla on huoli ja hämmennys omasta jaksamisesta arjessa. Huoli voi olla ruoan puute tai vaatteen puute tai ihminen haluaisi tarjota läheiselleen jotain, mihin ei itse pysty. Sellainen on useimmiten muisto tai elämys ja toki Brother Christmas niissäkin auttaa, jos vaan suinkin voi.

Yksi mieskään ei kuitenkaan ehdi kaikkialle ja siihen tarvitaan teidän kanssa ihmisten apua. Jokainen voi tehdä jotain, jos vain haluaa. Pienellä teolla voi olla iso vaikutus. Siksi Brother Christmas ilostuu aina, kun hänelle tullut yhteydenotto kuuluukiin: ”olen seuraillut pitkään toimintaasi, voisinko auttaa jotenkin?”.

Samalla tavalla otti yhteyttä perheenäiti, joka halusi tukea Brotherin toimintaa 50 eurolla ja kysyi ihan suoraan kuinka voisi olla avuksi. Lähes samaan aikaan oli tullut myös toinen yhteydenotto. Siinä oli myös viestinviejänä perheenäiti, joka kertoi, että hänellä ei ole varaa uusia lapselle talvitakkia rikki menneen tilalle. Brother Christmas yhdisti nämä kaksi äitiä. Tässä tapauksessa se tarkoitti sitä, että kauppareissulla järjestyi marketista 50 euron lahjakortti, jonka lahjoituksen tehnyt perheenäiti lähetti sovitusti Brother Christmasille. Jouluveli edelleen lähetti lahjakortin avun tarvitsijalle ja lapsi sai uuden takin.

Välitön toive, selkeä suunnitelma ja nopea toteutus. Se onnistui Brother Christmasin kautta. Jos Sinä haluat auttaa ja panostaa ajallasi tai lahjoituksin toimintaamme, ota rohkeasti yhteyttä. Meillä on varmasti Sinulle sopiva tarina, johon voimme apusi kanavoida. Jätä yhteystietosi ja kerro miten juuri Sinä voisit olla avuksi? Lupaamme palkaksi hyvän mielen pitkäksi aikaa ja suoran avun sitä tarvitsevalle.

Ota yhteyttä