Huuda Suomen suurin huvijahti käyttöösi sinulle ja 14:sta ystävällesi viideksi (5) tunniksi tämän kesän aikana.

Osallistuminen ja säännöt

  1. Minimi huuto on €10.
  2. kaikki kilpailusta tulleet varat käytetään Brother Christmas ry:n toimintaan.
  3. Vain korkein huuto voittaa.
  4. Huudot postauksen viestikenttään tai brotherchristmashki@gmail.comsähköpostiin josta ne lisätään postauksen viestikenttään.
  5. Huuto tulee olla tehtynä 4.6.2017 klo 23.59 mennessä
  6. Voittaja ilmoitetaan 5.6.2017 aikana ja häneen ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.
  7. Palkinto sisältää jahdin miehistöineen käyttöön viideksi (5) tunniksi max 15:sta ihmiselle. Tarjoiluita jahdilla sekä ruokailun Brother Christmaksen valitsemassa ravintolossa koko seurueelle.
  8. Jahdin kotisatama on Helsingissä.
  9. Voittaja saa valita päivän milloin haluaa käyttää palkinnon Brother Christmaksen ehdottamista päivistä.
  10. Palkinto ilmoitetaan postauksessa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi vaihtaa. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle ellei Järjestäjän kanssa toisin sovita.Voittajaan otetaan yhteyttä pehelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 24 tunnin kuluessa voittoilmoituksesta, Järjestäjä voi arpoa uuden voittajan. Tällöin oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta. Korvaavaa voittajaa koskevat samat säännöt kuin alkuperäistäkin voittajaa.
  11. Erityisesti huomioitavaa on, että huutokauppa ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Brother Christmas ry:n käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

 

 

 

 

Kaikki mainospaikkojen myynneistä saadut tuotot käytetään Brother Christmaksen ry:n toimintaan.