Voit lahjoittaa Brother Christmasin toimintaan nyt suoraan tilille tai helposti SMS viestillä!

Lahjoita tilisiirrolla

Brother Christmas ry
FI66 1544 3000 0310 26

Viitenumero: 11002

Lahjoita  tekstiviestillä

Lahjoita 10e, Lähetä tekstiviesti BC10 numeroon 16499
Lahjoita 20e, Lähetä tekstiviesti BC20 numeroon 16499
Lahjoita 50e, Lähetä tekstiviesti BC50 numeroon 16499

Keräyslupa

Keräyslupa: RA/2017/736
Toimeenpanoaika ja -alue: 25.07.2017-24.07.2018 koko Suomi, lukuun ottamatta Ahvenanmaa.

Käyttökohteemme

Kerättävät varat tullaan käyttämään kaikille apua tarvitseville ihmisryhmille akuutista ruoka-avusta ja avustushankinnoista aina yksinäisten vanhusten aktiviteetteihin, vähempiosaisten perheiden jouluun tai sairaiden lasten ilahduttamiseen. Avun tarve voi syntyä äkillisestä muutoksesta elämässä kuten sairastumisesta tai aiheutuen pidempiaikaisesta työttömyydestä. Varoja käytetään myös veteraanien, vanhusten ja vammaisten elämänlaadun parantamiseen ja virkistystoimintaan. Varat käytetään Suomessa vaikeassa tilanteessa olevien ihmisten hyväksi.

Avustustoiminnan kohderyhmiä ovat erityisesti: vanhukset, veteraanit, vammaiset, lapset ja lapsiperheet.

 

Kerätyt varat käytetään

  • Ruoka-aputoimintaan vähempiosaisille.
  • Tapahtumien ja aktiviteettien järjestämiseen, kuten esimerkiksi retkien ja leirien järjestelyihin sekä virkistäytymismahdollisuuksien tarjoamiseen huvipuistossa/muussa aktiviteetissa.
  • Avustamiseen tarveharkintaisesti eri hankinnoissa tai avustamalla äkillisissä kustannuksissa kuten; tekemällä apuvälinehankintoja vanhuksille ja veteraaneille, hankkimalla kuntoutusvälineitä ja arkea helpottavia välineitä, hankkimalla tarpeelliseksi katsottavaa palvelua sitä tarvitsevalle kuten hierontaa tai ruoanlaittoapua vanhuksille ja lastenhoitoapua uupuneille vanhemmille, avustamalla vaatehankinnoissa, hankkimalla leluja sairastuneille lapsille ja sairaaloihin.
  • Sairastuneiden lasten ilahduttamiseen.
  • Vähempiosaisten perheiden joulujärjestelyissä avustamiseen ruokahankinnoissa tukemalla ja lahjahankintoja toteuttamalla.

Kerättyjen varojen avulla ylläpidetään jatkuvaa auttamisvalmiutta ja -alttiutta ympäri vuoden, jotta äkillisiin avuntarpeisiin voidaan ajantasaisesti vastata tarpeen mukaan. Avustustoimien osalta selvitetään aina tapauskohtaisesti avun tarve.

Tule mukaan Facebookiin seuraamaan toimintaa 🙂

www.facebook.com/brotherchristmashki